În fiecare zi demonstrăm prin modul în care trăim nivelul de leadership la care suntem.
De multe ori nici nu realizăm că activitățile cotidiene ne determină nivelul la care vom putea ajunge.
Fiecare om are un potenția extraordinar, insă ceea ce face cu acest potențial este decizia lui zilnica.
Doi oameni cu aceleasi abilitati de a canta pot sfarsi in directii diferite, pentru simplul motiv ca unul dintre ei a investit 30 de minute in fiecare zi timp de 10 ani pentru a repeta un cantec la pian, in timp ce celalalt a preferat sa doarma cu 30 de minute in plus.
Primul a ajuns un muzician de succes, al doilea a dormit mai mult, si nu a facut nimic cu potentialul pe care il avea, in plus in timp abilitatea lui de a canta s-a deteriorat. In viata fie ne dezvoltam fie involuam, din pacate dezvoltarea nu se intampla de la sine.
Dezvoltarea necesita efort, energie, timp, si determinare. Sa te dezvolti implica durere, stari de neplacere si suferinta, pentru ca a te dezvolta si a creste inseamna a infrunta cea mai mare rezistenta posibila.
Insa la finalul acestei lupte vei primi garantat un premiu. Se prea poate ca va fi cel mai mare premiu pe care il vei primi in toata viata ta. E bucuria si implinirea de a fi cea mai buna varianta a ta! Bucuria si fericirea de a invinge acel om interior care te tinea pe loc, care iti zicea ca nu poti, ca nu esti suficient de bun, si totusi ai reusit!

Cursuri de Leadership

Cursuri de Dezvoltare Personală

Îți place...nu fi egoist...Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone