În fiecare zi demonstrăm prin modul în care trăim, nivelul de leadership la care suntem.
De multe ori nici nu realizăm că activitățile cotidiene ne determină nivelul la care vom putea ajunge.
Fiecare om are un potențial extraordinar, însă ceea ce face cu acest potențial este decizia lui zilnica.
Doi oameni cu aceleași abilitați de a canta pot sfarși în direcții diferite, pentru simplul motiv ca unul dintre ei a investit 30 de minute în fiecare zi timp de 10 ani pentru a repeta un cantec la pian, în timp ce celalalt a preferat sa doarma cu 30 de minute în plus.
Primul a ajuns un muzician de succes, al doilea a dormit mai mult, și nu a facut nimic cu potentialul pe care îl avea, în plus, în timp abilitatea lui de a canta s-a deteriorat. In viața fie ne dezvoltam fie involuam, din pacate dezvoltarea nu se întampla de la sine.
Dezvoltarea necesita efort, energie, timp, și determinare. Sa te dezvolți implica durere, stari de neplacere și suferința, pentru ca a te dezvolta și a crește înseamna a înfrunta cea mai mare rezistența posibila.
Insa la finalul acestei lupte vei primi garantat un premiu. Se prea poate ca va fi cel mai mare premiu pe care îl vei primi în toata viața ta. E bucuria și împlinirea de a fi cea mai buna varianta a ta! Bucuria și fericirea de a învinge acel om interior care te ținea pe loc, care îti zicea ca nu poți, ca nu ești suficient de bun, și totuși ai reușit!

Cursuri de Leadership

Cursuri de Dezvoltare Personală

Îți place...nu fi egoist...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email