Vânzări

Vânzarea


cel mai important punct din orice afacere!Fără ea toți avem de suferit, inclusiv clienții, care vor trebui să se mulțumească cu produsele mai puțin bune ale concurenței.

Ne dorim ca nici unul din agenții de vânzări din firma dvs. să nu sufere de pe urma prea puținului comision lunar ți de aceea vă punem la dispoziție două cursuri excepționale.

Abordarea telefonicaSupranumit și telesales programul “Abordarea comerciala la telefon, mai mult decat un contact telefonic” se adreseaza consultantilor din cadrul departamentelor call-center si sales. Programul este unul complex continând tematici cu un grad ridicat de atractivitate si interes si se bazeaza pe modele, metode si instrumente de comunicare in afaceri, confirmate deja in practica, de un numar considerabil de profesionisti cu succese dovedite.

Detalii aici!

5 pași simpli pentru dublarea vânzărilorPentru orice companie, indiferent de domeniul de activitate, vânzările sunt cel mai important departament. Dacă acest departament nu funcționează la cei mai buni parametri, riscați ca întreaga afacere să aibă de suferit.

Vânzarea LMC

Scopul cursuluiAcest curs își propune să parcurgă cele 5 etape esențiale în realizarea unei vânzări.
 • Prospectarea
 • Abordarea Telefonică
 • Analiza
 • Ofertarea
 • Serviciile post vânzare


 • Detalii aici!

  Îți place...nu fi egoist...Share on Facebook
  Facebook
  Share on LinkedIn
  Linkedin
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Email this to someone
  email