Cum sa fii un real succes

Cum să fii un REAL Succes?


Pentru a Deveni un REAL Succes este obligatoriu să vă RAPORTAŢI mai bine la alţii, pe măsură ce înţelegeţi regulile de relaţionare.
Adaugă valoare oamenilor, astfel îi ajuți să-şi atingă potenţialul maxim.
Recunoaşterea şi construirea potenţialului de leadership la cei din jurul vostru şi aplicarea legilor de muncă în echipă vă vor ajuta să-i duceţi pe ceilalţi la un nivel superior prin ECHIPAREA lor cu seturile adecvate de abilităţi.
Îmbunătăţirea ATITUDINII voastre prin practici zilnice, înţelegerea impactului pe care atitudinea voastră îl are asupra voastră şi a celor din jurul vostru şi adoptarea unei atitudini care face provocările mai uşor de depăşit reprezintă cheia succesului vostru.
Prin imitarea a ceea ce fac liderii de succes ca să rămână în vârf, CONDUCEREA cu succes a celorlalţi acolo unde aţi fost şi mai departe, şi influenţarea din suflet, nu doar intelectual, a celorlalți oameni, reprezintă piesa lipsă din puzzle pentru un R.E.A.L. succes.

Relații
Iubiţi-vă şi acceptaţi-vă pe voi înşivă. Singura relaţie din viaţa voastră care este continuă, şi astfel cea mai importantă, este cea cu voi înşivă. Prima persoană cu care învăţaţi să vă înţelegeţi sunteţi voi înşivă.
Echipare
Marii lideri îşi dezvoltă viziunea de la „EU" la „NOI". Oamenii eşuează să-i echipeze pe ceilalţi datorită energiei necesare, a subestimării abilităţilor celorlalți oameni, a plăcerii de a face sarcinile ei înşişi, a nevoii de a consolida egoul prin faptul că este nevoie de ei, a obiceiului de a face totul, a nevoii de a fi în control şi a inabilităţii de a observa potenţialul de leadership la cei din jurul lor.
Atitudine
Atitudinea noastră este o alegere. Ea ne determină modul în care abordăm viaţa. Ne poate transforma problemele în binecuvântări. A face inventarul atitudinii noastre ne permite să creştem şi să favorizăm un mediu pentru a-i împuternici şi a-i echipa pe cei din jurul nostru în timp ce ne cultivăm abilităţile interne de leadership.
Leadership
Legea Pragului afirmă că abilităţiledeleadership determină nivelul de eficienţă al unei persoane. Legea Procesului afirmă că liderii se dezvoltă zilnic, nu într-o singură zi. Leadershipul necesită timp şi energie pentru a se dezvolta. Noi supraestimăm evenimentul şi subestimăm procesul. Secretul pentru a deveni un lider de succes se găseşte în programul vostru zilnic.
 • Vei afla care sunt regulile relațiilor și cum poți adăuga valoare celor din jurul tău.
 • Vei înțelege cum te poți echipa și de ce nu reușești să îi echipezi pe ceilalți.
 • Vei descoperi cele mai importante legi ale muncii în echipă.
 • Vom face un inventar al atitudinilor pentru a înțelege importanța și influența atitudinii în viața și cariera voastră.
 • Vei descoperi obiceiurile liderilor și ce trebuie să faci pentru a deveni un lider cu influență.
 • Vei conștientiza că fiecare dintre noi avem un prag limitativ care ne va influența eficacitatea atât în zona personală cât și în cea profesională; vei afla care este pragul tău limitativ și modalități prin care îți poți crește potențialul de leadership.
 • Pentru că oamenii de succes întotdeauna sunt angajați în mod intenționat în această paradigmă a ciclului de învățare: învață un lucru, trăiește-l și apoi condu-l... și toate acestea pentru ca Succesul tău să fie unul REAL.
 • Nu vei ști cum să adaugi valoare celor din jur și care este secretul echipării tale și a oamenilor tăi.
 • Va trebui să te lupți să rezolvi conflictele din echipă, pentru că nu vei învăța să aplici legile de bază ale muncii în echipă.
 • Atitudinea ta va determina dacă vei fi de succes sau nu.
 • Nu vei învăța să te conduci pe tine însuți.
 • Nu vei obține niciodată mai mult din cele 24 de ore.
 • Ție și celor care își doresc să fie și să ajungă la SUCCES.
 • Persoanelor care vor o schimbare în viața lor personală și profesională.
 • Tinerilor care sunt la început de carieră și care au început călătoria în succes!
 • Antreprenorilor, liderilor, managerilor.
 • Celor care doresc să se dezvolte în mod intenționat!

Pentru înscrieri sau preînscrieri, foloseşte formularul de mai jos

Îți place...nu fi egoist...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email