Echipa Impuls Training

Mihai Tandea

Mihai Țandear
Speaker, Trainer & Coach
Mihai Țandea
Speaker, Trainer & Coach @ Impuls Training

Mihai Țandea are o experiență de peste 9 ani în training, coaching și public speaking, fiind implicat într-un proces intenționat de creștere și dezvoltare a peste 3500 de participanți la diferite seminarii, workshop-uri și sesiuni de training în cadrul unor companii din Romania.
Din 2013 este membru John Maxwell Team România.

Delia Coman

Delia Coman
Economist, Trainer & Antreprenor
Delia Coman
Economist, Trainer & Antreprenor

Economist, trainer si antreprenor, cu o bogata experienta in activitatea financiara si sisteme ERP, dobandita in companii mari din diverse sectoare de activitate: IT hardware si software, telecomunicatii, servicii BPO, servicii financiare.

Marius Dan

Marius Dan
Certified Trainer & Executive Coach
Marius Dan
Certified Trainer & Executive Coach @ Impuls Training

Campionii nu devin campioni în ring, acolo doar le este recunoscut statutul; sala de antrenament este locul unde zilnic devin campioni.
Am intrat “în sală” în urmă cu 18 ani în calitate de speaker motivaţional pentru adolescenţi şi tineri. Roddy Galbraith afirma că sunt două motive pentru care cineva se ridică să vorbească în public: fie este constrâns să o facă, fie are o flacară lăuntrică, o pasiune care trebuie transmisă mai departe. Cele două pasiuni care mi-au antrenat energia şi eforturile la acea vârstă au fost identitatea şi leadershipul. Obiectivul meu era să particip activ la transformarea unor tineri timizi în lideri cu identitate puternică, capabili să aducă plus-valoare în sfera lor de influenţă. În decursul a şase ani am influenţat pozitiv peste 1.000 de tineri prin discursuri publice, grupuri mastermind, tabere de formare sau coaching individual.
Mi-am continuat “antrenamentul” prin patru ani de studii intensive la o facultate dedicată excelenţei în formarea de lideri integri, buni oratori, orientaţi spre slujirea şi influenţarea celor din jur. În această perioadă, un impact extraordinar asupra convingerilor mele l-a avut John Maxwell care mi-a deschis noi orizonturi în definirea şi aplicarea leadershipului. Era ca şi cum aş fi trecut de la amatori la profesionişti.
Şi apropo de profesionişti, în ultimii patru ani am aplicat principiile predate de John şi în mediul corporatist în calitate de trainer, speaker şi executive coach. Cu peste 2.000 ore de predare la sala sau de coaching on the job, cu peste 2.000 de cursanţi pregătiţi în cursuri de vânzare, de management sau de leadership, pot să afirm cu convigere maximă că aceste principii funcţionează! Aplicate disciplinat, intenţionat şi zilnic, principiile predate de John te transformă într-un campion.
Încă sunt “în sală” în plin antrenament. Pasiunea mea e mai puternică decât oricând. Pasiune pentru tine şi pentru succesul tău. Te invit să îmbraci şi tu echipamentul sport; te invit să mă laşi să te antrenez, să te formez după principiile de succes învăţate de la John. Vreau să fiu în dreapta ta când vei ridica medalia de aur.

Mihai Țandea
Speaker, Trainer & Coach

Mihai Țandea Țandea are o experiență de peste 9 ani în training, coaching și public speaking, fiind implicat într-un proces intenționat de creștere și dezvoltare a peste 3500 de participanți la diferite seminarii, workshop-uri și sesiuni de training în cadrul unor companii din Romania.
Din 2013 este membru John Maxwell Team România.