Technical Skills

Technical Skills


Abilitățile tehnice sunt tot mai necesare în zilele noastre.
Aproape că nu există domeniu de activitate care să nu folosească un calculator sau să nu aibă nevoie de conexiune la internet.
Vrem să venim în întâmpinarea nevoilor dvs. prin câteva cursuri care să ajute la dezvoltarea abilităților dvs. tehnice.
Pachetul Office

Pachetul OfficeAceste cursuri se adreseză în special celor care nu au multă experiență în utilizarea Pachetului Microsoft Office.

Ne dorim să venim în întimpinarea nevoilor clienților noștri și să vă dăm șansa de a fi mai buni, mai rapizi, mai siguri și mai creativi în utilizarea pachetului Microsoft Office.

Află mai multe aici!

SAP ERP

SAP ERPÎntr-o lume în care afacerile se dezvoltă la nivel global din ce în ce mai repede avem nevoie de unelte ce să simplifice și să îmbunătățescă sistemele de management și contabil. În acest scop softurile de tipul ERP sunt facute să preîntâmpine aceste nevoi și să aducă soluții practice.

Însă de multe ori aceste softuri sunt destul de complicate. Vrem să vă ajutăm în implementarea softului SAP ERP în cadrul companiei dvs. punându-vă la dispozitie un pachet de cursuri specializat pe SAP ERP, în care puteți afla toate metodele de utilizare la capacitate maximă a acestor softuri extraordinare.

Află mai multe aici!

Îți place...nu fi egoist...Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email